Kereső
Termék kategóriák
Termékajánló
Kiemelt termékcsoportok

Hecht 1803 S 5IN1 elektromos önjáró fűnyíró

1800 W, 46 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 119.990 Ft
Nettó: 94.480 Ft
Cikkszám:
HECHT1803S5IN1
Márka:
Hecht
Kosárba tesz

Leírás

A HECHT 1803 S nagyon közkedvelt elektromos önjáró fűnyíró, ami a jó felszereltségének köszönhetően sokféle funkciót tölthet be. A fűnyíró alapja a masszív fém ház, ami nemcsak elég masszív, de kellően védi a gép kezelőjét a kés által feldobott tárgyaktól. Az erős váz ellenére a fűnyíró súlya csak 26,4 kg. Az acél késeket az 1800 W teljesítményű elektromos motor hajtja meg, a kések munkaszélessége 460 mm. Ezért a fűnyírót akár 1200 m2 terület rendszeres nyírására ajánljuk. A vágási magasság központilag állítható, hét állásban, 30-75 mm tartományban egy robusztus kar segítségével, ami a fűnyíró házán van elhelyezve. A fogantyú rögzítése nagyon erős, így az egyáltalán nem mozog, mégis a szárnyas anyáknak köszönhetően nagyon egyszerűen leszerelhető. A fogantyú magassága állítható, ami nagyon megkönnyíti a szétszedését tároláskor. Nagy előnye a motor kapcsoló kar, ami a fogantyún végig húzódik, így akár egy kézzel is lehet irányítani a gépet, miközben a másik kezével biztonságosan tudja a vezetéket irányítani. A gépen biztonsági kapcsoló is található és a vezeték feszülését megakadályozó fül.
 
A termék előnyei:
  • 60 literes gyűjtőkosár, ami mechanikus telítettség jelzővel van ellátva. A kosár hátsó részén van egy csappantyú, amit a levegő áramlása szabályoz. A levegő áramlásának változásával, amit a kosár telítődése okoz, a csappantyú állása változik, így a gép kezelője állandóan visszajelzést kap a kosár telítettségéről.
  • „MULCSOZÓ” funkció: A fűnyíró tartozékaként mulcsozó készletet is adunk, amivel eldugítja a gyűjtőkosárnál lévő kidobónyílást, és a speciálisan kialakított késeknek köszönhetően a gép a füvet nagyon apróra darabolja össze. Ez az apróra darabolt fű leesik a gyökerekhez, ahol természetes trágyaként viselkedik. Érdekes, hogy ez a réteg nem nyomja el e füvet, hanem ellenkezőleg, védi a nedvesség elpárolgásától, így segíti elő az egészséges növekedését.
  • „EDGE CUTTING” funkció: Az ügyesen kialakított háznak köszönhetően a falak és kerítések mellett a kések elérik a pázsit szélét. Ezáltal a fűszegélynyíróval történő igazítás lényegesen leegyszerűsödik és felgyorsul, és sok esetben erre az utólagos munkára egyáltalán nincs is szükség.
  • Az elektromos hajtásnak köszönhetően a fűnyíró kezelése nagyon egyszerű. Azt a hátrányát, hogy munka közben ügyelni kell a vezeték helyzetére, ellensúlyozza, hogy kevesebb karbantartást igényel, mint a benzinmotoros fűnyírók, üzemeltetése is költséghatékonyabb.
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1800 W
Munkaszélesség: 46 cm
Gyűjtőkosár: 60 l
Vágási magasság: 30-75 mm
Ajánlott terület: 1200 m2
Kerekek átmérője (első/hátsó): 8/11“
Ház: fém ház
Oldalkidobó
Mulcsozó betét
Önjáró
Tömeg: 26.4 kg
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Motorszerviz
Abraboro termékek
AL-KO termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
HiKoki termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció