Kereső
Termék kategóriák
Termékajánló
Kiemelt termékcsoportok

Gardena EcoLine fugakaparó

>85% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (darab):
Bruttó: 7.226 Ft
Nettó: 5.690 Ft
Cikkszám:
17704-20 A
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Fugakaparó a moha és a gyomok eltávolítására
A GARDENA EcoLine Fugakaparó ideális a moha és a gyomok könnyed eltávolítására a járdakövek közül, hézagokból és falak mentén.
 
 
Fenntarthatóan készült
Az EcoLine Fugakaparó a fenntarthatóság jegyében készült. A felhasznált műanyag több mint 85 százalékban újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból készül. Ezenkívül a penge acélja rozsdamentes, minden fémelem legalább 45 százalékban újrahasznosított anyagból áll, a fa pedig FSC® 100%-os tanúsítvánnyal rendelkezik.
 
Esztétikusra tervezett
A Fugakaparó megjelenése stílusos és időtlen.
 
Tartósra épített
A kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy az EcoLine Fugakaparó különösen tartós és masszív legyen.
 
Mindkét oldalon csiszolt penge
A mindkét oldalán csiszolt penge rozsdamentes acélból készült, hogy pontosan és precízen távolítsa el a gyomokat és a mohát.
 
Kényelmes használat
Az ergonomikusan kialakított fogantyúnak köszönhetően a Fugakaparó kényelmesen és egyszerűen használható a résekhez és repedésekhez.
 
FSC ® 100% tanúsított fa
Az európai fa FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik. A GARDENA nyelek gyártásához csak helyes, fenntartható módon kezelt erdőből származó fát használunk.
 
Könnyedén és fenntarthatóan - a GARDENA EcoLine fugakaparónak köszönhetően a feljárón vagy a teraszon lévő rések megtisztítása gyors és egyszerű. A fugakaparó ideális a moha és a gyomok eltávolítására a keskeny résekből, a falszegélyeknél, a felhajtókon vagy a ház körüli járdakövek közül. Pillanatok alatt minden rendezett és gyommentes lesz. A felhasznált műanyag több mint 85 százalékban újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból áll. A szerszám rozsdamentes acélból készült pengéje mindkét oldalán csiszolt, és több mint 45 százalékban újrahasznosított anyagból készült. A gyomok és a moha precízen eltávolítható minden résből és repedésből. A fugakaparó markolatának végén elegáns, viaszolt, FSC® 100%-os tanúsítvánnyal rendelkező fa markolat található, amely különösen stílusossá és természetessé teszi ezt az új kerti segédeszközt. Az anyag nem csak fenntartható, de a szerszámot robusztussá és tartóssá is teszi. A gyomok kikaparása különösen kényelmes az ergonomikusan kialakított markolattal. Az EcoLine Fugakaparó Európában készült, és a GARDENA 25 év gyártói szavatosságot vállal rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: fugakaparó
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Motorszerviz
Abraboro termékek
AL-KO termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
HiKoki termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció