Kereső
Termék kategóriák
Termékajánló
Kiemelt termékcsoportok

AL-KO Solo FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 1200 W SOLO BY AL-KO

Egységár (darab):
Bruttó: 569.900 Ft
Nettó: 448.740 Ft
Cikkszám:
127571
Márka:
AL-KO Solo
Kosárba tesz

Leírás

Li-Ion (4,4 Ah/25,2 V);max. 2000 m2,23 cm vágószélesség,180 perc üzemidő és 170 perc töltési idő,2,5 - 5,5 cm vágómagasság állítás, 9 szabadon választható kiindulási pont, emelkedőképesség 45%; műanyag tárcsa, rozsdamentes rugóacél késekkel; kétszeres mulcskés-rendszer, LCD kijelző, Innogy chip, SmartHome csatlakozáshoz szükséges tartozékok: Innogy Gateway 127120, Lemonbeat Dongle 127421
 
  • Teljesen automatikus vágás 2000 m² területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
  • A biztonsági érzékelő véd a sérüléstől és a lopástól
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Használata nagyon egyszerű az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül a WLAN hálózatán. A Gateway átjáró és a Dongle antenna már nem szükséges
  • Nagy mozgékonyság és kis súly. 60 cm átjárókon is átfér
  • Hatékony dupla késes vágómű. 45%-os kapaszkodó képesség a nagy tapadású kerekeknek köszönhetően

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 2000 W robotfűnyíró teljesen automatikusan ápolja az Ön kertjét. Az okos kert rendszerhez való intelligens összeköttetésnek köszönhetően nem csak megbízhatóan vágja a füvet, hanem emellett még sok szabadidőt is biztosít.

Csatlakozás: Az új applikáció képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: AL-KO inTouch applikációval WiFi-n vagy Amazon Alexa-n keresztül lehet.

A fűnyíró csoda okos kert összeköttetéssel - Robolinho® 2000 W robotfűnyíró

A Robolinho® 2000 W fűnyírórobotot Németországban mérnökeink tervezték és szakembereink Ausztriában gyártották – így biztosítjuk az AL-KO Gardentech-nél, hogy vevőinknek a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia megbízhatóvá teszik a Robolinho®-t és így hatékony segítővé válik a mindennapi gyepápolásban. A robot fűnyíró telepítése nagyon egyszerű, mind a bázis állomás, mind az okos kert ( Smart Gardening ) összeköttetés gyorsan készen áll a használatra. Kifinomult software és az ösztönös kezelés megkönnyíti a gyepápolást , amikor és ahol Ön szeretné.

Robolinho® 2000 W robotfűnyíró technikai adatai

Robolinho® 2000 W -vel az intelligens gyepápolás és a Smart Gardening, okos kert valósággá válik: a telepített hardwernek köszönhetően inTOUCH alkalmazással történő egyszerű kapcsolat gond nélkül lehetséges. Az egész kényelmesen WIFI-n keresztül működik. A csendes és károsanyag kibocsátás mentes működés biztosítja a kényelmes használatot, amely az energiáját egy 5 Ah / 25,2 V erősségű és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátortól kapja. Ezáltal az AL-KO robotfűnyírót akár ünnepnapokon vagy éjszaka is gond nélkül üzemeltetheti. A kifinomult mozgástechnológia a 23 cm-es vágószélességgel párosítva gondoskodik a hatékony gyepápolásról akár 2000 m² területig. Az akadályok, mint pl. a fák vagy egy 45%-os emelkedő nem jelent problémát a robotfűnyírónak. A dupla késes vágómű megfordítható késekkel a 4-szer hosszabb élettartamért. Vegye figyelembe: solo by AL-KO robotfűnyíró vásárlásakor a talajszög és a határoló kábel nem része a szállítási csomagnak.
Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 2000 W-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.

Robolinho® 2000 W robotfűnyíró vásárlása és alternatívák

> Vásároljon Robolinho® 2000 W fűnyírórobotot egyszerűen a web shopunkból vagy keresse meg az Önhöz eső legközelebbik kereskedőt. Szakkereskedőink segítenek a komplett telepítésben. A Robolinho® 2000 W környezetbarát támogatást nyújt a gyep ápolásához. 1200 m² nagyságú gyepfelülete van? Akkor Önnek a solo by AL-KO Robolinho® 1200 W robotfűnyírót ajánljuk.

Előnyünk az Ön számára

Smart Garden kapcsolat: Az új applikáció képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: az AL-KO inTouch alkalmazáson a WLAN házi hálózatán és az Amazon Alexán keresztül lehetséges.

A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Motorszerviz
Abraboro termékek
AL-KO termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
HiKoki termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció