Kereső
Termék kategóriák
Termékajánló
Kiemelt termékcsoportok

AL-KO Solo LÁNCFŰRÉSZ 6651 - 38 CM - .325 HM

Az akció 2024. június 15-ig, illetve az akciós készlet erejéig érvényes!
Egységár (darab):
Bruttó: 139.900 Ft
Bruttó: 132.900 Ft
Nettó: 104.646 Ft
Cikkszám:
127521
Márka:
AL-KO Solo
Kosárba tesz

Leírás

50,9 ccm, 38cm vezető, .325 lánc; 3LE, 5,6kg, középerős fél-profi fűrész, EasyStart, Anti-Vibration System, állítható olajszivattyú, dekompressziós szelep, elektronikus gyújtás, középerős fél-profi fűrész, EasyStart, Anti-Vibration System, állítható olajszivattyú, dekompressziós szelep, elektronikus gyújtás, magnézium forgattyúsház, Walbro karburátor, 3 helyen cspágyazott kovácsolt vas forgattyús tengely, kétgyűrűs dugattyúk, EUR 5
 
  • Kompakt erőcsomag a profi használatra az erdőben és a kertben
  • Erős, könnyen indítható 2,2-kW benzin motor kiváló minőségű porlasztóval
  • Eredeti 38 cm hosszú Oregon láncvezető „0,325" láncosztással
  • Easy-Start rendszer az egyszerű indításhoz primer szivatóval és dekompressziós szeleppel
  • Hosszú élettartamú magnézium forgattyúsház és kovácsolt főtengely
 

Solo by AL-KO 6651 benzines láncfűrész– nagy nyomatékú csúcsmodell az igényes vágási és fűrészelési munkákhoz

A solo by AL-KO 6651 benzines láncfűrész egyesíti a nagy teljesítményt és a kis súlyt , így ez a fűrész nagy teljesítményű gépegysége alkalmas az extrém terhelésekhez.
Az erős, könnyen indítható benzin motor alapos teljesítményt nyújt, azért ,hogy a könnyű géppel nagyon hatékonyan lehessen dolgozni. A kifinomult rezgéscsillapítás és a fogantyú ergonómiája a kelleténél többet tesz, hogy a géppel egy fáradságmentes és a testet kímélő munkát végezzen.

Solo by AL-KO 6651 benzines láncfűrész technikai adatai

A hosszú élettartamú, eredeti Oregon 38 cm-es láncvezető lehető teszi a gyors előrehaladást a jó manőverezéseknél és kezelésnél. Az oldalsó láncfeszítés a rögzített anyákkal a könnyen kezelhetőség irányába mutat. Az elektronikus gyújtásrendszer az újszerű billentyűkapcsoló funkcióval továbbá a Primer szivatóval és a dekompressziós szeleppel egy gyors és biztos indítást tesz garantál.
Az extra rezgéscsillapításnak és az optimalizált ergonómiával kialakított tartófogantyúnak köszönhetően a hajtó teljesítmény kevés rezgéssel kerül át a láncvezetőre és a láncra, így megkönnyíti a pontos vágási eredményt és ezzel egyidejűleg kíméli a csuklóját is. Egy további plusz a nagy felületű papír légszűrő. Az extrém teherbíró ház pedig hosszú élettartamot biztosít. További főbb jellemzők az olajmennyiség szabályozó, a levegő felmelegítése téli üzemeltetésnél és egy vágóperem a jobb irányíthatóság érdekében a fűrészelés során.

Solo by AL-KO 6651 benzines láncfűrész vásárlása és alternatívák

A solo by AL-KO 6651 benzines láncfűrészt megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől. Ez egy kompakt erőcsomag profi használathoz a kertben és az erdőben. A legjobb, ha rögtön megvásárolja hozzá a nagy teljesítményű Bio láncolajat is ( cikkszám: 113530 / 5 Liter) .
Ha inkább egy károsanyag kibocsátásmentes, hálózattól független láncfűrészt szeretne vagy ha van már PowerFlex akkus gépe, akkor a CS 4235 ( cikkszám: 127553 ) jó alternatíva lehet az Ön számára.

A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Motorszerviz
Abraboro termékek
AL-KO termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
HiKoki termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció