Kereső
Termék kategóriák
Termékajánló
Kiemelt termékcsoportok

Norton Acélgyapot Csiszolótekercs 00,12 db/csomag

Méret:50 mm;
Szemcse:00;
Egységár (darab):
Bruttó: 100.336 Ft
Nettó: 79.005 Ft
Egy db-ra vetített ár:
Bruttó: 8.361 Ft
Nettó: 6.584 Ft
Cikkszám:
CT293153
Márka:
Norton
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Acélgyapot csiszolótekercs

Leírás

Különböző anyagok tisztításához és a fa kiemeléséhez és dörzsöléséhez. Mosható és újrafelhasználható. Nem fog rozsdásodni, felaprózni vagy szétszakadni. Kompatibilis a vízbázisokkal. A szintetikus acélgyapot a NORTON legjobb minőségű termékeinek egyike. Finomsági fokok acélgyapothoz: Az acélgyapotot finomsági fok szerint különböztetjük meg. Minél több nulla, annál finomabb.

0000 Rendkívül finom: A 0000 jelzésű legfinomabb típusú acélgyapotot például viaszos fa fényezésére, valamint a bútorok és kerti bútorok vízfoltjainak eltávolítására használják .

000 szuper finom: A 000 finomsági fok például tökéletes a lakk és a sellak közbenső csiszolásához. Az egyik ok, amiért például gitárok, hegedűk, hárfák és más hangszerek tulajdonosai vásárolják meg ezt az acélgyapotot.Ezenkívül a színesfémeket, például a sárgarézet és a rézet, de az alumíniumot vagy az ezüstöt és más nemesfémeket is fényesre csiszolják ezzel a típussal.

00 Nagyon finom: Ez az acélgyapot tökéletes például a felületek előkészítéséhez barnuláshoz , valamint a kész barnulás polírozásához olajozás előtt.A 00-as finomságú acélgyapotot gyakran használják az üvegfelületek és a tükrök tisztításához is. Ez a fajta tökéletes a szennyeződések eltávolítására a műanyag és fém felületekről is. Ezért például az árnyékolókat vagy az alumínium ablakkereteket is ezzel az acélgyapottal tisztítják.

0 finom: A 0-as finomságú acélgyapotot többnyire olyan fémfelületek tisztítására használják, amelyeknek nem kell magasfényű felülettel rendelkezniük. Ez a fajta megbízhatóan eltávolítja az oxidációt, és a tisztítás is gyorsabb ezzel a fajtával, mint sokkal finomabb acélgyapot esetén. Gyakori alkalmazási terület ezért a rézszerelvények forrasztáshoz történő előkészítése. A 0-as finomságú acélgyapot még a linóleum padlón is, például számos irodában és kereskedelmi ingatlanban lefektetett padlón, eltávolítja az összes tapadt szennyeződést vagy maradványokat a gumitalpról stb.

 
Termék információk:
Gyártói cikkszám: 63642593153
Tekercs szélesség: 50mm
Vastagság: 3mm
Súly: 1 kg
Szemcse típusa:Acélgyapot
Szemcse:00
 
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: csiszolóvászon, csiszolótekercs
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Motorszerviz
Abraboro termékek
AL-KO termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
HiKoki termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció