További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló

Sola mérővesszők

FA MÉRŐVESSZŐK
A SOLA fa mérővesszőinek gyártásához mindössze két fafajta jöhet szóba: Egyrészt az északi nyírfa, amely a rideg éghajlaton nagyon lassan növekszik és így különösen elasztikus faanyag lesz belőle. Másrészt a bükk, amely rendkívül kemény és ezáltal nagyon kopásálló.
 
MŰANYAG MÉRŐVESSZŐK
A SOLA műanyag mérővesszők poliamidból készülnek, 25 % üvegszállal megerősítve, ami főleg alacsony hőmérséklet esetén csökkenti jelentősen a törés lehetőségét. További előny: A keverékanyag képlékenysége rendkívül hosszú élettartamot biztosít.
 
MÉRÉSI TŰRÉSHATÁR
A SOLA minden mérővesszője megfelel az EK norma szerinti III. pontossági osztálynak. Számunkra ez az abszolút mérce annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban mérő, minőségi terméket kínálhassunk Önnek.
 
Eltérés a teljes hosszon, +/- mm
Hossz I. osztály II. osztály II. osztály
1 m 0.20 0.50 1.00
2 m 0.30 0.70 1.40
2.4 m 0.40 0.90 1.80
 
MEGFELELŐSÉGI JELÖLÉS
Az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség tagállammai 2014. február 26. óta alkalmazzák az Európai Parlament 2014/32/EU sz. irányelvét. irányelvét, amely rögzíti azon eljárásokat, amelyek szerint a gyártók kötelesek jelölni, hogy mérőeszközeik megfelelnek a követelményeknek.
 
Kérjük, ügyeljen a következő jelölésekre:
1. Mérőeszköz névleges hossza
2. CE-jelölés
3. Metrológiai jelölés és a regisztráció éve
4. A megadott hatóság száma
5. Pontossági osztály
6. Gyártó / regisztrált azonosító jegy
 
 
ELLENŐRZÉS
A SOLA mérővesszőket szigorú, 100%-os ellenőrzés keretében, nagysebességű kamerával ellenőrizzük. Ennek során folyamatosan ellenőrizzük a fát és a tagokat, ugyanis a SOLA mérővesszők gyártásához a fának csak a legjobb 4%-át használjuk fel.
 
LAKKOZÁS / FAVÉDELEM
Fa mérővesszőinket minden oldalukon, a sarkokat és éleket is beleértve, kétszeri merítéses lakkozással kezeljük, vízben oldódó lakk felhasználásával. Végül az UV-sugárzással történő edzéssel tesszük rendkívül strapabíróvá a minőségi SOLA mérővesszőket.
 
CSUKLÓK/ZSANÉROK
A SOLA mérővesszők zsanérjai kizárólag kiváló minőségű epoxid-lakkozott svédacélból készülnek, ezért teljesen ellenáll az időjárás hatásainak, még a legkeményebb feltételek mellett is. Mérővesszőinknek nem jelent problémát, hogy megfeleljenek a 15.000 mozdulatból álló folyamatos kopástesztnek, melynek során a hajlíthatóságot és a holtjátékot is mérjük.
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Motorszerviz
praktikusszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 361,1 Ft
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem